Program Susreta speleologa Bosne i Hercegovine, Ilijaš, Bijambare, 8.-10.maj 2015.

susret speleo2015colorU nastavku možete pogledati detaljan program Susreta speleologa Bosne i Hercegovine, koji će se održati u Spomeniku prirode Bijambare, 8.-10.maj 2015. godine.

Susret speleologa Bosne i Hercegovine, Bijambare, 8.-10.maj 2015.

Susret speleoBiH2015Centar za krš i speleologiju Sarajevo organizuje Susret speleologa Bosne i Hercegovine, koji će se ove godine održati Spomeniku prirode Bijambare, 8.-10.maj 2015. godine. Prijave na skup još uvjek možete slati na dole navedene kontakte.

U Rami završio međunarodni znanstveni skup o kršu

cik2014Tradicionalno okupljanje stručnjaka koji se bave Dinarskim kršem, ove je godine održano u Kući mira Franjevačkog samostana Rama-Šćit.

Na tom međunarodnom znanstveno-stručnom skupu, koji se tradicionalno uz prekide održava u BiH više desetljeća, u tri dana okupilo se blizu pedeset sudionika iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji su predstavili 38 znanstvenih i stručnih radova.

Program Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa ČOVJEK I KRŠ 2014

BhTelecom logo linkovanTradicionalni međunarodni znanstveno-stručni skup Čovjek i krš bit će održan od 16. do 19. listopada ove godine u Kući mira – Franjevačkom samostanu Rama - Šćit na Ramskom jezeru, u organizaciji Centra za krš i speleologiju iz Sarajeva.